Implementeren

Voor de implementatie zijn de werkzaamheden gericht op het geleidelijk laten wennen van de organisatie aan de nieuwe manier van werken met de opgeleverde clouddiensten. Deze aanpak zorgt voor een gecontroleerde en overzichtelijke transitie, wat resulteert in een vloeiende overgang en de mogelijkheid om efficiënter in te spelen op signalen uit de organisatie. 

Deliverables: 

  • Implementatie plan 

Op basis van de organisatie behoefte (prioriteit), indeling van de afdelingen (afhankelijkheid tussen gebruikers, data & apps) en diensten die we opleveren, maken we een implementatieplan. Hierin nemen we op, wie, wanneer, hoe en met welke impact men overgaat naar de nieuwe omgeving. 

  • Migratie 

Samen met de beheerorganisatie voeren we de migratie van de personen, data, apps, werkplekken, etc. uit naar de nieuwe werkomgeving. Net als bij de eerder uitgevoerde werkzaamheden, is het belangrijk om dit samen met de beheerorganisatie uit te voeren. Dit zorgt namelijk voor een efficiëntere overdracht van project / programma, naar beheer. 

  • Ondersteuning tijdens live gang 

Na de migratie bieden wij on-site ondersteuning voor de gebruiker en beheerorganisatie. Vragen die na live-gang opkomen, worden afgevangen door het implementatieteam bestaande uit de beheerorganisatie, onze experts en support team. 

  • Decharge & overdracht naar beheer  

Na het afronden van de migratie vindt er een decharge plaats, waarmee de overdracht naar de beheer organisatie officieel zal plaatsgevonden. De beheer organisatie daarna in staat de nieuwe omgeving en oplossingen te beheren volgens de gestelde eisen. 

Neem contact met ons op

Vragen, samenwerken of suggesties? Vul het contactformulier in of mail ons naar info@weknowtice.com