Dienstverlening en process

“Serviceverlening en Procesoptimalisatie” richt zich op het helpen van organisaties bij het optimaliseren van hun dienstverlening en processen. Wij helpen organisaties naar een gedegen serviceportfolio die aansluit op hoe de organisatie passend te faciliteren, waarin o.a. beschikbaarheid, kosten, service niveaus en risico’s van de diensten worden opgenomen. Dit helpt organisaties om een duidelijk beeld te krijgen van de diensten die zij aanbieden, en om deze te verbeteren en te optimaliseren.   

Na het in kaart brengen helpen we met een implementatieplan voor service managementprocessen volgens ITIL4, waarmee incidenten management, change management en capaciteitsmanagement efficiënt en effectief worden aangepakt. Dit helpt organisaties om snel en efficiënt om te gaan met incidenten, om de impact van veranderingen te beheersen en om vanuit inzicht de capaciteit van medewerkers beter te benutten.  

Tot slot bieden wij ondersteuning bij vormgeven en voorbereiden van de gewenste inrichting binnen de tools die de IT-organisatie inzet om haar diensten te monitoren of aan te bieden aan de organisatie. 

Deliverables: 

  • Diensten portfolio optimalisatie 
  • Optimalisatie service management processen en tools 
  • Teams & rollen optimalisatie 
  • Diensten en verantwoordelijkheden met FCAPS & RACI 

Neem contact met ons op

Vragen, samenwerken of suggesties? Vul het contactformulier in of mail ons naar info@weknowtice.com