De Moderne Werkplek 

Sinds een aantal jaren is het hybride werken steeds meer de norm geworden. Met een beheerde Moderne Werkplek zijn jouw medewerkers niet alleen voorbereid voor de toekomst maar kunnen zij altijd, overal en apparaat-onafhankelijk werken, kennis delen en samenwerken. Veilig en simpel! 

Bescherming 

Bedreigingen in de digitale omgeving zijn alledaags, daarom is het vanzelfsprekend dat jouw organisatie veilig moet kunnen werken. De Moderne Werkplek van Weknowtice is zorgvuldig en aandachtig gebaseerd op apparaat- en informatiebeveiliging. Het zero trust-principe, waarbij niemand wordt vertrouwd en altijd wordt geverifieerd, wordt toegepast in combinatie met Microsoft Defender en andere Microsoft beveiligingsoplossingen.

Gebruiker adoptie 

Om ervoor te zorgen dat de Moderne Werkplek aansluit bij de behoeften van de gebruikersorganisatie maken we graag gebruik van het Prosci ADKAR-aanpak. Met deze methodiek zorgen we ervoor dat niet alleen de technische implementatie een succes is maar ook de gebruikersorganisatie meegenomen wordt. Omdat nieuwe technische oplossingen impact kunnen hebben op hoe jouw medewerkers werken is het belangrijk om deze veranderingen te begrijpen, zodat de oplossingen ten volste benut kunnen worden.   

Innovatie 

Technologische ontwikkelingen zijn continu en stoppen niet bij de implementatie van de Moderne Werkplek. Wij houden de snel veranderende wereld van de Moderne Werkplek goed in de gaten en adviseren jouw organisatie om bij te blijven met deze ontwikkelingen. Verder organiseren wij periodiek inspiratiesessies of gaan wij met jou in gesprek over verbeteringen in bedrijfsprocessen of digitale transformaties.

Elastisch 

De beheerde werkplek is elastisch en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke organisatie. Bovendien begrijpen wij dat de markt voortdurend verandert, waardoor oplossingen flexibel en meegaand moeten zijn. Door de modulaire opbouw van onze Moderne Werkplek kunnen wij deze naadloos afstemmen op de verschillende rollen en functies binnen jouw organisatie.
Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de Moderne Werkplek:

  • Slimmer en efficiënter (samen) werken; 
  • Governance –framework voor continue vernieuwing en adoptie; 
  • Snelle onboarding; 
  • Flexibel en toekomstbestendig; 
  • Beheersbaar; 
  • Intelligent beveiligd. 

Neem contact met ons op

Vragen, samenwerken of suggesties? Vul het contactformulier in of mail ons naar info@weknowtice.com