360 Governance®

Met het 360 Governance® platform beheer je eenvoudig en efficiënt de naleving van jouw organisatie beleid (governance) in Microsoft 365 omgevingen, voor maximale productiviteit, compliancy en veiligheid.

Ontdek het 360 Governance® platform in drie stappen

Stap 1 

De 360 governance® workshop helpt organisaties om een passende governance neer te zetten.

Stap 2 

Het 360 governance® platform geeft beheerders de mogelijkheid om beleid en controles in te stellen om ervoor te zorgen dat de Microsoft 365 omgeving wordt gebruikt op een manier die aansluit bij de governance en nalevingsvereisten van de organisatie. 

Stap 3 

Met het 360 governance® platform kunnen organisaties erop vertrouwen dat het gebruik van Microsoft 365 diensten zoals Microsoft Teams, SharePoint Online, OneDrive for Business en Exchange Online voldoet aan het beleid van de organisatie. 360 governance biedt IT-beheerders een dashboard waarin zij in één overzicht inzicht krijgen op de naleving van het beleid van de organisatie voor een veilige, compliant en geoptimaliseerde Microsoft 365 omgeving.

Voor wie is 360 Governance bedoeld en hoe kan het jouw organisatie helpen

Of u nu mkb of een grote multinational bent, het 360 governance® platform helpt jouw organisatie om op een veilige, compliant en, geoptimaliseerde manier te werken binnen de Microsoft 365 omgeving.

Het 360 governance® platform bestaat uit een combinatie van de volgende twee modules:

  • Microsoft Teams provisioning module.

De “Microsoft Teams provisioning” module richt zich op het geautomatiseerd aanmaken van teams in Microsoft Teams, met een geautomatiseerd goedkeuringsproces en naamgevingsconventie process die voldoen aan het beleid van de organisatie. Met deze module kan jouw organisatie snel en gemakkelijk nieuwe teams aanmaken zonder handmatige tussenkomst van een IT-beheerder. Dit bespaart tijd, kosten en vermindert de kans op fouten. De module zorgt ervoor dat de Microsoft Teams die worden aangemaakt in overeenstemming zijn met het beleid van de organisatie en dat de juiste goedkeuringen worden verkregen voordat ze worden gemaakt.

  • Insights and Reporting module.

De “Insights and Reporting” module vereenvoudigd de toezicht en samenwerking binnen jouw Microsoft 365 omgeving. Deze module is waardevol voor organisaties die hun gebruik van Microsoft 365 willen optimaliseren en ervoor willen zorgen dat het platform op de meest effectieve en efficiënte manier wordt gebruikt volgens organisatiebeleid (governance).​

Met de “Insights and Reporting” module hebben IT-beheerders inzicht op de naleving van het organisatiebeleid. De module biedt IT-beheerders de mogelijkheid om makkelijk in te zien hoe er gewerkt wordt met het Microsoft 365 platform, en kunnen hierbij gebieden identificeren die verbeterd moeten worden. Met deze inzichten kunnen IT-beheerders data gedreven beslissingen nemen om de gebruikerservaring te verbeteren en, adoptie verder stimuleren.

Neem contact met ons op

Vragen, samenwerken of suggesties? Vul het contactformulier in of mail ons naar info@weknowtice.com